Headerafbeelding

Speelstad Venray


Kom gezellig spelen op Speelstad Venray!
Supergaaf outdoor kinder-evenement, deze editie mét technisch tintje! 

Editie 2022 - Zaterdag 23 juli 2022
10.00 - 18.00 uur | Schouwburgplein Venray

Kleurplaat Speelstad 2022 klik hier

Ook dit jaar tovert Junior Kamer Venray het Schouwburgplein Venray om tot een waar speelparadijs voor kinderen (van 1 tot 12 jaar) op zaterdag 23 juli 2022. Deze keer gaan we voor een extra grote editie met een uitdagend techniekplein. Met als hoogtepunten een mobiele escaperoom en de Spacebuzz van Andre Kuipers!

Kinderen kunnen tegen een entreeprijs van €5 de hele dag komen spelen. Ouders en/of begeleiders hebben gratis toegang.

Er is genoeg te doen: rondjes maken in een echte carrousel, je uitleven op de stormbaan en vele springkussens, bouwen met mega legoblokken, zandkastelen maken in de zandbak en schminken.
Dit jaar doen we er echter nog een schepje bovenop, we hebben een techniekplein waar kan worden gemetseld en waar vogelhuisjes kunnen worden gemaakt, we hebben een escaperoom en de Spacebuzz komt naar Speelstad
(De Spacebuzz komt speciaal voor groep 6, 7 en 8)!

Ook aan de ouders is gedacht, want er is een groot horeca-gedeelte waar je ontspannen kunt genieten van een hapje en drankje. 

De gehele opbrengst van deze dag wordt gebruikt voor de verschillende goede doelen van Junior Kamer Venray.

Toegangskaarten
Entreekaarten en consumptiebonnen zijn op de dag zelf te koop bij de entree van Speelstad. Betalen kan alleen per pin.


Elke eerste zaterdag van de zomervakantie wordt het Schouwburgplein in Venray door Junior Kamer Venray omgetoverd tot een groot speelparadijs voor kinderen. Springkussens, een grote zandbak, een draaimolen, mega bouwblokken, schminken, een waterballet bij de fontein en vele andere activiteiten zorgen ervoor dat de kinderen de hele dag naar hartenlust kunnen spelen. Uiteraard is er voor de volwassenen een lekker terras met horecavoorziening. Een jaarlijks terugkerende gezellige en zeer geslaagde dag voor jong en oud!

Speelstad is een belangrijke fundraiser voor Junior Kamer Venray. De opgehaalde gelden worden gebruikt of gereserveerd om de lopende projecten te financieren of om te doneren aan een goed doel.