• Spettervallei Venray
    De nieuwe belevenis bij speeltuin Vlakwater!

Spettervallei Venray


Spettervallei Venray is een plan en initiatief van Junior Kamer Venray met als doel het realiseren van een speelterrein, waar kinderen lekker kunnen spelen met water en hieraan gerelateerde speeltoestellen. Een prachtige aanvulling op de al bestaande speeltuin. Spelenderwijs leren de kinderen ook hoe water stroomt en reageert.

Natuurlijk letten we bij de realisatie op het gebruik van natuurlijke materialen, waardoor de nieuwe Spettervallei naadloos zal integreren in de groene omgeving.

Helpt u ook mee?

Promotiefilm Junior Kamer Venray

Wij vertellen graag waar Junior Kamer Venray zich mee bezig houdt. Het is echter leuker om dit samen te vatten in onderstaand filmpje.

Over ons


Junior Kamer Venray is een solide, ambitieuze en ondernemende vriendenclub, met aansprekende projecten, het Wereldhandelsspel, Speelstad Venray en momenteel druk bezig met de realisatie van de Spettervallei nabij speeltuin 't Speelvlak te Vlakwater.

Alle leden zetten zich volledig vrijwillig in, met als belangrijk motto "learning by doing". 

Bezoek ook eens onze website www.jkvenray.nl

Helpt u ook mee om de spettervallei tot een succes te maken?


Alle leden van Junior Kamer Venray zetten zich 100% belangeloos en kosteloos in voor de realisatie van de Spettervallei. Vanzelfsprekend kost de aanleg van een dergelijk speelterrein naast veel inspanning ook veel geld. Wij zijn druk bezig met het enthousiasmeren van sponsoren, welke ons kunnen ondersteunen met financiële middelen, maar ook in natura. 

Maar ook u kunt helpen!

Hoe groot of klein ook, alle beetjes helpen om de Spettervallei op en top vorm te geven. 

Wordt vriend van de Spettervallei en doneer een bedrag naar keuze. Uw naam krijgt dan een eervolle vermelding op een groot bord welke geplaatst wordt nabij de Spettervallei.

Binnenkort kunt u via een Ideal koppeling eenvoudig en veilig online doneren, maar u kunt ook uw donatie overmaken op onderstaand rekeningnummer:

Rabobank: NL52 RABO 0321 1744 61
Ten name van Stichting Spetterbad

Helpt u mee? Wij als Junior Kamer zijn u natuurlijk enorm dankbaar voor uw gift maar uiteindelijk helpt u de kinderen in Venray aan een prachtige nieuwe speelvoorziening!

Contact


Meer weten over Junior Kamer Venray of over de Spettervallei? Neem dan snel contact met ons op!

Wil je op de hoogte blijven van onze evenementen en projecten?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!